Haarlemmer Stroom

Nu nog verscholen, straks de vitale hotspot van Haarlem. Een plek die prikkelt en uitnodigt. In dit historische gedeelte van de stad vind je groen, inspirerende werkruimte en een ideale locatie om zakenrelaties, collega’s en vrienden of familie te ontmoeten. Een inspirerende mix van bedrijvigheid en cultuur, evenementen en horeca. Waar mensen ondernemen, bijdragen, genieten en verbinden. Waar de energie van Haarlem sneller stroomt.

Vroeger

Ooit was hier het Energiebedrijf Haarlem. Met zijn ligging aan het Spaarne groeit deze plek uit tot een bruisende ontmoetingsplek.

Visie

Van fabrieksterrein naar een energieke hotspot met monumentale panden, ruïnes en moderne gebouwen. Samen ontwikkelen we een verzamelplek waar energie stroomt en mensen samenkomen.

Huren

Haarlemmer Stroom heeft alle ruimte voor bijzondere, creatieve bedrijven. Bijvoorbeeld in het Meterhuis, dat als eerste gerestaureerd wordt. Wil je jouw bedrijf hier vestigen of heb je een goed idee om het gebied nog interessanter te maken?

Over ons

We kijken graag anders naar dingen. Op die manier zien we kansen die anderen (nog) niet zien. In het oude zien we het nieuwe al. We zoeken andere wegen en (her)ontwikkelen unieke gebieden en gebouwen.

Contact

Ben je op zoek naar bedrijfsruimte? Of wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Haarlemmer Stroom? Neem dat gerust contact op. Wij gaan graag met je in gesprek.