Te huur

Haarlemmer Stroom is op alle vlakken een unieke bedrijfslocatie. Heden en verleden ontmoeten elkaar op een plek boordevol historie. Dichtbij het centrum en de uitvalswegen van Haarlem, en direct aan het Spaarne. De combinatie van monumentale panden en moderne kantoorgebouwen, evenals de combinatie van diverse functies creëren een levendige sfeer. In onze ogen past deze gevarieerde omgeving perfect bij bedrijven met een creatieve inslag.

Een andere blik?

Wij kijken graag met een andere blik naar gebouwen en gebieden. Met onze verbeeldingskracht zien we ook de schoonheid achter een gebouw of terrein. Tegelijkertijd staan we ook altijd open voor nieuwe en frisse ideeën als aanvulling of verrijking van onze concepten en visie. Dat geldt zeker voor Haarlemmer Stroom. Er is hier nog zoveel mogelijk.

Wil je jouw bijzondere, creatieve bedrijf op Haarlemmer Stroom vestigen? Of heb je een goed idee om deze hotspot nog aantrekkelijker, interessanter of gevarieerder te maken? Kijk hieronder voor de contactgegevens per gebouw.

Stokerij

Volledig verhuurd

Transformatorhuis

Volledig verhuurd

Administratiekantoor

Informeer naar de mogelijkheden bij Nieuwe Vide
info@nieuwevide.nl

Lichtfabriek

Volledig verhuurd

Meterhuis

Volledig verhuurd