Huren

Haarlemmer Stroom is op alle vlakken een unieke bedrijfslocatie. Heden en verleden ontmoeten elkaar op een plek boordevol historie. Dichtbij het centrum en de uitvalswegen van Haarlem, en direct aan het Spaarne. De combinatie van monumentale panden in alle staten en moderne kantoorgebouwen creëren een levendige sfeer. In onze ogen past deze gevarieerde omgeving perfect bij bedrijven met een creatieve inslag.

Een andere blik?

Wij kijken graag met een andere blik naar gebouwen en gebieden. Met onze verbeeldingskracht zien we ook de schoonheid achter een gebouw of terrein. Tegelijkertijd staan we ook altijd open voor nieuwe en frisse ideeën als aanvulling of verrijking van onze concepten en visie. Dat geldt zeker voor Haarlemmer Stroom. Er is hier nog zoveel mogelijk.

Als eerste grote project van deze interessante en spannende herontwikkeling wordt het monumentale Meterhuis gerestaureerd en gemoderniseerd. Twee van de drie deelgebouwen komen eind 2020 beschikbaar als werkruimte (totaal ca 2.350 m2), het gebouw met terras langs het Spaarne is bestemd voor horeca (ca 630 m2).

Lees meer over huren in het Meterhuis in de verhuurfolder.

Wil je jouw bijzondere, creatieve bedrijf op Haarlemmer Stroom vestigen? Of heb je een goed idee om deze hotspot nog aantrekkelijker, interessanter of gevarieerder te maken? Neem dan contact op via 020 560 89 10 of onderstaand email formulier.