Aankoop Kavel B Haarlemmer Stroom

Eindelijk door met het Directiekantoor!

Vorige week heeft Haarlemmer Stroom B.V. Kavel B (ca. 6.600m2), onderdeel van het Ontwikkelingsplan, gekocht van de Gemeente Haarlem. Dit betekent veel voor het gebied, want zo kunnen we Haarlemmer Stroom verder (her)ontwikkelen.

Door de aankoop van Kavel B kunnen we starten met het monumentale Directiekantoor, een gebouw dat momenteel volledig vervallen is en geen daken of tussenverdiepingen meer heeft. Maar hier komt verandering in! Net als het Meterhuis, wordt dit gebouw weer in ere hersteld. Aansluitend bij het Directiekantoor (en dus op Kavel B) wordt een aanbouw gerealiseerd. In zijn geheel wordt dit een short stay.

In de opvolgende jaren zal Kavel B ook worden ingevuld met:
– Een uitbreiding van de bedrijfsruimte in het Transformatorhuis (het rode bakstenen gebouw);
– Een parkeergebouw (ter plaatse van de huidige parkeerplaats);
– Een kantoor/werkgebouw (tussen het Directiekantoor en Transformatorhuis).

Blijf op de hoogte via de Haarlemmer Stroom LinkedIn!

Lingotto
KBK bouwgroep
Gemeente Haarlem

#Herontwikkeling #Gebiedsontwikkeling #Haarlem #GemeenteHaarlem #Grondoverdracht #Grondaankoop #Directiekantoor #Parkeergebouw #Transformatorhuis #Lingotto #KBKBouwgroep #GemeenteHaarlem #HaarlemmerStroom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *